83 anys del Bombardeig a Granollers

Obligats a Recordar per tal que MAI MÉS es repeteixin fets luctuosos similars. No oblidar, ajuda a fer palesa la necessitat urgent de negociar, tots volem viure amb pau i concòrdia prop dels que estimem, i no oblidar aquells que ens necessiten, que son molts.

Hi ha diferents de guerres, les que maten amb bombes però també les que ho fan calladament: de fam, de soledat, de malalties irreversibles i, potser, no tenen ningú al seu costat que els acompanyi. Fem-los costat!

Com cada any el 31 de maig vam assistir a l’Acte de memòria al cementiri de Granollers organitzat per l’Ajuntament. Ofrenes florals i paraules de record de polítics i ciutadans de casa i forans. La música del clarinetista Oriol García professor de l’escola de Música Conservatori Josep Mª Ruera va posar color a l,encontre que ens va mantenir dempeus una hora, recordant alló que va succeïr aquell matí, d’aquella data perversa: 31 de maig de 1938 quan, 55 bombes -llençades en hora clau-, quan els nens entraven a escola, quan les mares i pares anaven al mercat a cercar quelcom per fer bullir l’olla, van ocasionar més de 220 morts immediats i molts ferits que van morir després. MAI OBLIDAREM!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: