Incivisme…

Cada dia surto a caminar al menys 60/70 minuts. Acostumo a fer unes rutes similars, poc transitades. M’esborrona, la bruticia que trobo en llocs propers al poble, cagarades de gossos arreu que, si no mires a terra, pots quedar ben servit. Costa d’entendre que les persones que passegen amb gossos no tinguin cura de que facin les seves necessitats fora del camí i vagin preparats per recollir els excrements i llençar-los en lloc pertinent.

Penso que des de l’ajuntament haurien de controlar-ho i penalitzar els que no compleixin les normes, en aquest cas d’higiene, que ens poden danyar a tots. M’he dedicat a fer fotos moltes, per a feer una exposició si cal, fastigoses però en posaré alguna mostra.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: