Farts de mentides

Les mentides guanyen tots les causes. Cal saber llegir per esbrinar què passa. Jo diria que més que mai.

La veritat hauria de ser norma de vida i convivència si volem reeixir en aquest món complicat que, plegats hem permès construir. Tothom vol salvar la pell, la seva causa, com es diu vulgarment la seva camisa. Ho tenim mal parat els que tenim les mans obertes, netes, a l’abast de tothom.

Contents però de seguir dempeus, malgrat les tribulacions pertinents enmig de la pandèmia les quals ningú s’escapa, per a continuar les nostres lluites de tot ordre: de vida, de resistència, de salut, d’economia. Sobretot els que la tenim minsa. Hi som i, aixo és el que compta. Sabem el què podem i, de manera especial on no arribem però ens sentim vius!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: