La vida segueix

Entrada de l’hostal del Pont de Vilomara, poble on vaig néixer i viure fins els 7 anys com es mostra a la fotografia, jo la gran de quatre germans la Ma Rosa, la Tina i l’Esteve. Quan ell va nèixer jo ja no hi era, vivia a Granollers amb el meus oncles Teresa i Josep. En aquell poble ens vam casar l’any 1955 a l’església parroquial amb el meu estimat Oriol Muntanya, pare dels meus nou fills.

Allà ens vam jurar amor etern. Vam ser molt feliços. Malauradament la mort és envejosa i l’Oriol va morir de mort sobtada el matí del 9 de juliol de 2003 després de 48 anys d’amor. Primer a Granollers al carrer Josep Mª Puntes, després a l’Ametlla. T’enyoro. Em faltes!

Foto a l’entrada de l’Hostal on vivíem amb els pares Nati i Isidre, la iaia Margarida i el tiet Francisco.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: