Els records ajuden a viure

Quan passen els anys, quan les situacions son complicades com ara pel tema pandèmia, intentem recuperar la vida amb l’ajut dels records. De manera especial aquells que ens han ajudat a créixer davant les adversitats. Em consta.

Res és fàcil mai, menys a mesura que passen els anys i les situacions de vida son desfavorables com ara amb la Covid-19. Confiem que, ben aviat recuperarem la quotidianitat, el nostre dia a dia…. El problema rau en que, a mesura que passen els anys, tenint en compte que tots, començant pel meu estimat Oriol eren més grans que jo -ens portàvem 10 anys-, la majoria ja no hi son i, et trobes sol, enmig d’una multitud que no és la teva.

També el costums son diferents, a nosaltres ens omplia de goig compartir tertúlies i per què no taula amb els amics un dia a casa meva, el proper a casa teva, però avui, gairebé ningú vol feina. No és pas el mateix anar al restaurant…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: