Els carrers son vitals

Important la mobilització al territori per l’atenció primària i la Sanitat pública.
La plantilla de CaixaBank ha fet vaga contra els acomiadaments i la reducció de llocs de treball.
Els líders i lideresses indultades són ben rebudes popularment, mentre insisteixen en que manquen les exiliades, l’amnistia i l’autodeterminació.
El Tribunal de comptes fomenta confrontació amb unes multes de 14 milions d’euros en 3 anys pel procés.
El conseller d’Economia eleva a 18/20.000 milions el dèficit fiscal de l’Estat amb Catalunya (entre 2.400 i 2.600 euros per persona i any).
L’anunci de la Taula de diàleg d’aquí a tres mesos mostra que el més calent és a l’aigüera.
La mobilització és vital per l’avenç social i les llibertatsL’Audiència de Barcelona ha ratificat la condemna de 5 anys de presó per Marcel Vivet Regalón.
L’advocat Gonzalo Boyer a punt de ser processat.
La Judicatura estatal vol encausar les advocades dels presos d’ETA.
Les temporeres del maduixot de Huelva, obligades a treballar i viure en condicions infrahumanes, són font de riquesa pels cacics del miracle econòmic i de la ultradreta, ara alcen la veu i s’uneixen en la lluita.
Ha estat la mobilització qui ha aconseguit amb fòrceps la Llei Trans i dels drets LGTBI.
Haurà de ser amb els carrers mobilitzats que s’imposi la derogació de la llei d’estrangeria, de la llei mordassa, de les reformes laborals, dels abusos i avarícia especulativa a l’habitatge, els lloguers i el sol, l’increment del salari mínim, la fiscalitat, els drets i serveis públics.
Ens cal lluita, mobilització potent, unitària i proposta clara social, autodeterminista i republicana.
Necessitem tots els sentits, voluntats i forces per construir una estratègia d’unitat i aliances que obri una llum en la foscor de la crisi estructural del règim del 78, de la monarquia i la corrupció, de la impunitat dels poders econòmics i dels hereus neofranquistes.
Les 3.300 persones repressaliades per la causa general contra l’independentisme es mereixen una reflexió de fons de lluita irreductible.
Quins són els següents passos a fer després de presentar les firmes per l’Amnistia al Congrés? Quines propostes i mobilització són necessàries i suficients per aconseguir la independència, la sobirania, l’autodeterminació i la república?
Són l’amnistia i el referèndum les propostes que susciten més empatia, suport i consens, si més no al 80 % de la ciutadania a Catalunya. Aquestes dues necessitats democràtiques junt a un pla de xoc social, entorn les cures vitals i els serveis públics, conformen un programa que permet aplegar un bloc d’esquerres, republicà i autodeterminista, per liderar-ho, així com una entesa catalana republicana, independentista i sobiranista.
Ens cal imaginar i forjar un front imbatible d’avenç de les llibertats i social.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: