Gent bonica del Circ Cric. Últim cap de setmana

 Hola! Com esteu?😊 Nosaltres… no ho negarem: estem una mica tristos😢 I és el que té engegar un festival, fer actuacions els caps de setmana i treballar plegats amb tota la gent bonica del Circ Cric🤩  Però com tots els festivals, el nostre també té un final… i no podem evitar posar-nos nostàlgics al pensar en tot el que ha suposat l’11è Festival del Circ Cric. Diríem una mentida si diguéssim que ha estat fàcil… però amb ganes i il·lusió tot es pot! Al principi ningú es podia moure de la seva comarca i els aforaments eren molt limitats. Però vosaltres éreu allà i ens regalàveu els vostres somriures i emocions. I això, això ha estat el que ens ha donar forces per seguir endavant!🥰  UN ESPECTACLE NOU A més a més, aquest també ha estat un festival de novetats!😎 El dia 14 de maig s’estrenava Or Roig: Brins de Safrà. Una proposta que ens van portar la (ja no tan petita de la casa) Luara Mateu i en Joan Grivé. 
 Tots dos s’endinsaven en un viatge fins al fons dels nostres interiors per fer-nos reflexionar en un espectacle dinàmic, entretingut, i per si no fos suficient… amb cuina i sopar en directe inclosos!🤤  Com totes les novetats, no va ser fàcil però se’n van sortir estupendament. I tant que ho van fer! Si no us ho creieu, mireu qui ha estat portada de la revista Zirkòlika. Gens malament, eh!😏 Uns cracks!

ÚLTIM CAP DE SETMANA I ara sí que sí… aquest cap de setmana serà l’últim de la temporada. L’últim esprint d’emocions i rialles… fins al mes de setembre, que tornarem amb més ganes que mai!😁 Si encara no heu vingut, queden ben poques entrades disponibles!  Però no patiu perquè teniu una darrera oportunitat per a poder venir! I és que el nostre community manager s’ha empescat un súper sorteig a l’Instagram. Podeu participar i guanyar:2 entrades per Que Bèstia! 2 entrades per Catacric.40 2 samarretes del Circ Cric I si no us toca, no patiu perquè tornarem ben aviat!😊 A reveure!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: