Només sé que no sé res…

Sempre depenent d’altri, de manera especial pel que fa a noves tecnologíes, inexistents en temps passats. Tremolo quan no sé fer alló que necessito i no m’en surto. Avui s’ha espatllat quelcom del meu ordinador que, éssent festa, no puc modificar. Hauré d’esperar demà i trobar qui ho resolgui. Sort de tenir amics saberuts que m’ajuden.

Em sento trista veient que poc anem be, que la maleïda Covid-19 segueix fent estralls i, no vol abandonar-nos. Urgeix fer bondat però TOTS, no, només els de sempre, també els joves que no s’adonen que també ells estan en el seu punt de mira.

Ganes de retrobar parents i amics enyorats, massa temps sense veure’ns, xerrar, discutir si cal, com sempre, ja que les opinions son múltiples, totes encertades però mai les mateixes. Dol tant llarga demora en retrobar-nos. Ens reconeixerem? Hem crescut més del compte i les arrugues han fet de les seves -estralls-.

Noticies? com sempre cal destriar el gra de la palla com dèiem abans, que alguns anuncien com eloqüents, però son mers panflets que no diuen res. Quan s’ha d’escriure llarg per a fer entendre alguna cosa, és que la cosa no s’ho val… Sempre ho he practicat. Com diu Baltasar Gracián lo bueno, si breve, dos veces bueno.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: