Fer bondat? Què vol dir? Qui n’ha de fer?

És una frase que tenien sempre a la boca les nostres mares i iaies. Compte! Això  no és pot fer! Això  no ho has de dir! Paraules que ressonen a les nostre orelles encara avui passats més de 80 anys. Ecs…

Quantes privacions, quantes exigències dels nostres grans que, la majoria no hi veien més enllà del nas. Simplement els estorava el què diran! Què pensaran! A la gent de la meva edat ens van masegar amb aquella frase feta, quan el pensar dels altres els amoïnava, No per què es tractava d’una cosa mal feta, simplement mal vista.

On som avui S XXI, el de les grans tecnologies i avenços?

El sers humans som els mateixos, alguns roïns d’altres aprofitats d’uns altres, uns pocs aprofitats de molts, una immensa majoria muts amb un pensament únic: no fos cas que sutano o mengano s’enfadés i jo perdés prebendes…

El futur serà difícil per la immensa majoria: escassejarà la feina, si malgrat la gran preparació i noves tecnologies l’accés no arriba a tothom, què fer? Noves maneres de viure, de cultivar l’indispensable per sobreviure i procurar que la fèrtil imaginació d’alguns, cerquin com organitzar-se sense perdre l’esperança , l’amor, el bon viure plegats sense presses ni sorolls. Així  serà el fer bondat

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: