Costa viure

Com totes les coses que tenim a ma hauríem de poder dir prou, s’ha acabat. Resistir, o no resistir, vet aquí  el dilema. Costa viure i, només ens hi faltava la pandèmia per acaba-ho d’adobar, com deia la iaia Margarida, dona sàvia , malgrat no haver anat a escola.

Tinc clar que hi ha una saviesa innata que s’amplia si tu vols i la practiques. No et donen títol, per tant, no ets ningú però saps espavilar-te a la vida com hem fet molts que no hem passat per la Universitat. La nostra ha estat la de la vida, que hem intentat descobrir i viure en plenitud

Consti que hi ha moltes coses que no m’agraden, que intento evitar tot i ser avui punteres per a molts. Per exemple ser a primera fila arreu, sortir a la foto és, per a molts, el més important a la seves vides. El seu lema és si no surts a les imatges no ets ningú… Pobrets!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: