L.anàlisi d’Antoni Bassas: «Surt a dos euros i mig per cap»

Més de dos milions de persones van votar el 9-N i l’1 d’Octubre: apel·lem a la voluntat individual de cadascú de contribuir des de la Caixa de Solidaritat a evitar que l’Estat arruïni (més) els que van fer possible la consulta i el referèndum

Al final, als perseguits pel Tribunal de Comptes els avalarà l’Institut Català de Finances. Mentrestant, el Govern continua buscant un avalador entre algun banc estranger, perquè els bancs espanyols no en volen saber res.

De manera que ara tothom està pendent de saber què farà el Tribunal de Comptes quan arribin els avals, si els acceptarà o no. I a jutjar pel que publiquen avui diversos mitjans, és difícil que els acabi acceptant, basant-se en la idea que no accepta diners públics per reparar mal ús de diners públics, i menys si són diners que venen precisament de l’administració perjudicada, que és la Generalitat, i que acceptar-los seria un frau de llei. 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: