Lluitem per la vida, pel després…

Per la gent que dia rera dia s’ha d’espabilar per a tirar endavant i vetllar per les seves famílies, potser sense massa feina remunerada, quan la pandèmia ha trasbalsat tothom i, de moment no hi ha indicis de recuperació.

Tinc clar que ha començat una nova etapa un nou sistema global al qual ens haurem d’amotllar. Res serà igual, tot s’està modificant, també els nostres costums. Caldrà que, els que dirigeixen pobles i nacions ajudin a responsabilitzar politicament la situació per tal que a ningú li falti l’indispensable per a seguir dempeus prop dels que estima.

Aquesta Covid-19 és la tercera guerra mundial, sense trets pero sí molts esbufecs, malson, morts

La primera guerra mundial va ser els anys 1914/1918 coneguda com la Gran Guerra,

La segona 1939/1945 conflicte global en el que van participar la major part de Nacions del món.

La tercera la mena la Covid-19 global, sense fronteres. Qui la engegat? Com? Motius? Els poderosos consideren que som massa els ciutadans que no els agraden, sobren, i fan neteja. Majors números els tenim els més vells i delicats…

Tots hem perdut amics, més o menys joves, ningú n’ha quedat exclós. La vida s’ha paralitzat, també el treball. Ens ha envaït la por, la temença no de morir sinó de malmetre la vida dels nostres propers, cas d’emmalaltir.

Hem viscut un abans i ara ens toca un després amb limitacions i temences. Hem de lluitar per la gent, per aquest després inimaginable.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: