Sicilia a l’abast

Hem passat dies interessants en aquella deliciosa illa, la més gran del Mediterrà. Situada a la bota italiana, està curulla de temples grecs, mosaics, capelles. No els falta res per a ser centre atractiu, per aquelles persones que estimem la cultura, la terra, el mar, les muntanyes i un volcà l’Etna un dels més alts i actius d’Europa, amb entorn fantasmagòric ja que el seu entorn és negre, ple de larva que expeleix aquell gegant de 3. 400 metres d’altura i no te aturado

Meravellosos temples monumentals gregs, mosaics bizantins, una capella real, tot en una superficie còmode per moure’s, amb espais agradables per reposar i refer-se en delicioses vacances. S’hi menja be, s’hi dorm tranquil, tens temps per caminar, per llegir, per contemplar obres d’art popular, robes de casa i personals que criden l’atenció dels visitants, petits-mitjans i grans.

He aprés a no correr, a gaudir de l’entorn immediat d’arbres i plantes, flors, robes, delicies a taula, olors i sabors en un entorn de gent educada que ajuden a refer-se de les corredisses a les que estem sotmesos.

Catània, Palermo, Taormina, Noto, Ragussa, Messina, Siracusa, Cefalú, les seves platges, les seves muntanyes -uns 1.500Km de costa- fan les delicies de xics i grans.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: