La fi del cagaelàstics. Antoni Bassas

Antoni Bassas

La inversió d’Aena al Prat ha fet la fi del cagaelàstics. Com més hores passen és més clar que una inversió estratègica no se suspèn perquè a un govern no li agraden dos tuits del president de l’altre govern.

Començo per aquí perquè la responsabilitat més gran sempre és de qui té més poder. Ni es pot precipitar una decisió basant-se en la falta de confiança en l’altre quan una vicepresidenta teva ha treballat activament en contra de l’ampliació que tu proposes, i t’ho passa per la cara amb visita inclosa a la Ricarda.

Al Govern l’han vist venir (li van dir que la no afectació de l’estany es podia discutir) i li han tremolat les cames davant una manifestació. Calia quadrar el cercle de la sostenibilitat i la infraestructura, i com que això és difícil, només es pot fer amb el lideratge i la convicció que donen les idees clares.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: