Viatjar obre nous horitzons

Hi ha qui es creu en possessió de la veritat, que ho sap tot, que tot ho pot i, no és així. La vida ens ensenya noves maneres i, una d’elles, és la de conèixer cultures, costums, noves formes de vida que no son les nostres. Ho descobreixes quan surts més enllà de les fronteres i t’endinses en llocs escollits que permetran eixamplar la teva visió d’aquest món estrafolari on vivim.

Sicilia és per a mi lloc idoni on podria viure, mar, muntanyes, cultura, bellesa natural i, a més a més l’Etna, un volcà que quan t’hi apropes és esfereïdor. Situat a la costa est en territori de Catania té 3357 metros d’altura amb erupcions sovintejades. Forma part del patrimoni Mundial de la UNESCO des de 2013. La terra que l’envolta és negra esfereïdora, arriba molt enllà. Negra i calenta sempre. Lloc extra per a visitar però on no voldries trobar te quan s’enfada.

Pobles meravellosos, blancs, mar amb possibilitats de menjar bon peix, zona on, a més a més de banyar te a les seves aigües, gaudeixes del sol, be natural que alguns sub estimen. El sol és el meu enamorat des de sempre. Temperatures que jo voldria per tot l’any i gent multicolor que li dona relleu.

San Corrado di Noto era el nostre punt neuràlgic per arribar arreu. Calor suportable, gent amable i educada, carreteres de mal tracte pels seus múltiples revolts, suportables pels paisatges meravellosos que proporcionen no importa on. Viatge recomanat per qui no conegui Sicilia. Jo hi havia estat en altra ocasió i, no m’ha defraudat. Vam celebrar l’aniversari de ma filla

Em deleixo quan veig famílies nombroses amb fills petits. Doncs sí, en aquesta ocasió estaven al mateix hotel i em recordaven la infantesa dels meus, com s’escapen dels pares, com es tiren a la piscina, com s’amaguen i cal retrobar-los. Records de vida que ningú ens pot robar.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: