Anar a Barcelona amb cotxe? NO gràcies!

Cada dia costa més, de manera especial des que han tancat les caselles de pagament, les cues arriben fins a Barcelona, no importa l’hora. Recordo un anuci per TV que m’agradava: papá ven en tren.… quan tot es feia en la llengua de l’Imperio. És un torment anar i tornar de Barcelona per carretera, llargues cues agreujades pels que no saben on van ni com han d’arribar-hi. Avui hi hem anat per a donar el condol a uns amics que han perdut la mare, la germana.

Abans de la pandèmia hi anava sempre amb tren des de Granollers, força dies per setmana, per estar amb una meva filla malalta que ja no hi és…

Viatjar amb tren és pura delicia i rapidesa. Força gent a qualsevol hora pero recordo que una sola ocasió vaig romandre dempeus tot el viatge. Sé que em vaig enutjar veien gent amb criatures petites, que podien haver-se les posat a la falda i convidar-me a seure. Però ningú ho va fer. Civisme? Massa el desconeixen!

Segur que, quan em pugui moure amb llibertat, seguiré anant amb tren.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: