Anònims Granollers. El temps de les cireres Xerrada debat

la comuna.jpg

«La Comuna de París va ser un breu, encara que imponent, procés insurreccional deslligat en el context d’una cruenta guerra entre França i Prússia. Amb una població assetjada i afamada, i un govern progressista que, com de costum, no va satisfer les necessitats de la gent, el 18 de març de 1871 es va produir la revolta i la proclamació de la Comuna, iniciant un procés de profunda transformació social. Encara que ofegat brutalment en la repressió, aquest succés va significar per al proletariat internacional que la revolució era possible i, amb ella, una societat sense classes, Estat ni propietat privada.»

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: