Tràmits, eficiència

Meravella quan descobreixes que cada vegada hi ha més persones que estimen la seva feina i la converteixen en plaer per a tothom. Avui, dimecres, matí de tràmits que hem fet amb prestesa perquè les persones que ens han atés, ho han fet amb eficàcia i amabilitat.

Anar a segons quines dependències públiques és farragós, llargues esperes perquè els que han de prestar atenció no ho fan com cal. Hem d’acostumar-nos a agraïr els bons serveis i comentar, de manera pública, els que no ho son. Ajudarà per tal que tothom s’hi senti identificat. Gràcies per la bona feina amics!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: