16 d’octubre 2017: Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. De mal record

Jordi Cuixart i Jordi Sànchez arribant a l’Audiència Nacional espanyola.

Presó incondicional, sense fiança pels presidents de l’Asemblea nacional Catalana Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, acusats de sedició. El seu pecat? Amdos van participar, a Madrid, a les concentracions dels dia 20 de setembre 2017 davant la seu de la conselleria d’Economia .

Tots dos van ser investigats per les protestes davant del Departament d’Economia, contra les detencions de la Guàrdia Civil pels preparatius del referèndum d’aquell 20 de setembre. En la seva compareixença, Sànchez només va respondre les preguntes de la seva defensa mentre que Cuixart es va negar a declarar.

Van ser trasl-ladats al centre penitenciari de Soto del Real, on van arribar poc després de les onze de la nit. Després d’escoltar la seva declaració, la jutgessa instructora de l’Audiència Nacional espanyola, Carmen Lamela, els va imposar aquella duríssima mesura cautelar per un suposat delicte de sedició.

a


Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: