Recordant el Marc

El nostre estimat fill Marc, el quart dels nou germans va nèixer l’any 1961 i va morir mentre jugava un partit de futbol amb el seu equip de veterans joves de l’Ametlla del Vallès el 26 d’octubre de l’any 1996, de mort sobtada . Ens va costar d’acceptar.

El Marc era l’únic que vivía amb nosaltres, amb el meu estimat Oriol i jo. Enginyer agrònom va decidir, acabada la carrera ajudar a la seva tia Eulàlia a la farmàcia de Granollers -ja hi col-laborava mentre estudiava- i, els caps de setmana, va posar en marxa un petit restaurant a l’Ametlla del Vallès. Cuinava extra. Li vaig encomanar la meva dèria dels fogons i viatjar…

Vam fer molts viatges per Espanya-Europa. Moltes descobertes d’art i de gastronomia, temes que ens interessaven a tots tres. També érem del Barça, no ens perdíem cap partit. Vam viure uns anys meravellosos però la mort, envejosa, no suporta la felicitat de ningú i ens el va robar.

La nostra vida va fer un gir, van seguir anys difícils, preguntant-nos per què el Marc no jo ens repetíem, sense trobar resposta. El vam plorar molt.

..

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: