Aprofitem el temps…

Diu el refrany que el temps és or. La pandèmia ho ha corroborat. Ens ha permés explorar coses que no imaginàvem, que intuïem, però no gaudíem del temps idoni per a veure-les. També ens ha proporcionat temps per pensar, per descobrir i evitar alguns paranys en els quals no hem de caure.

Antique, desktelephone, Decoración de hogar, vintagetelephone

La imaginació vola sens fre, aprofitem-la per a dur a terme allò que sempre hem volgut fer i no podíem, per anar escassos de temps, un dels pocs bens preuats que la pandèmia no ens pot robar.

Enyorem parents i amics, sort de poder escoltar les seves veus, malgrat les tarifes telefòniques han pujat de nou, y menyspreeen la nostra poca capacitat econòmica per a gaudir d’aquest be comú que és la paraula.

Senyors de Telefònica: Podrien regular preus a la baixa? Seria una bonica acció ara que venen festes senyalades i tots necessitem poder escoltar les veus de parents i amics, si els desplaçaments segueixen dificultosos al menys per a nosaltres, els més grans.

Clamo als que dirigeixen aquesta empresa -que gaudeix de salut econòmica-, que ens tingui un petit detall: poder parlar amb parents i amics els dies que s’apropen a molt baix preu. La història els recordarà i, nosaltres, els ho agraïrem

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: