Simfonia final.

Quan van maldades, quan els que no ens estimen ens volen entristir, no entrem amb discusions barates, ignorem-los, no permetem que la nostra vida deixi de ser com la volem, digna i de servei prop dels que ens necessiten i donen seguretat.

Aprofitem els moments que compartim amb els amics, les trucades amb aquells que llunyans, no podem encara visitar però ens comuniquem per altres vies. Confiem trobar-nos molt aviat per abraçar-nos i conspirar, si cal, respecte aquest futur que no tenim prou clar on sempre en treuen suc els mateixos. Pura vergonya! Com gosen?

Hem tingut temps per pensar, per decidir a qui mai més votarem. Recordem a tots aquells que van prometre retirar-se i deixar pas a noves generacions amb diferents pensaments i maneres d’obrar, amb honradesa i els somriures addients.

Recomanem als dirigents polítics que procurin noves cares si volen que els votem. Que aprofitin aquest final de pandèmia per a despedir-se i agraïr la nostra generositat i fidelitat que està tocant la simfonia final. Urgeix nova llavor, noves maneres de fer i de ser. Sempre, però, al servei dels senzills.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: