Indiferència?

Indiferència és un sentiment que ens han inculcat per obviar entre altres coses, la por d’aquells que, en un moment donat, s’apropen per demanar ajut però, la nostra indiferència no vol reconèixer

Mai hem de deixar-nos portar per aquest vici tant comú que afecta la Humanitat.

Rera un dia trist, et lleves i oh meravella!, dia net i clar amb llum que t’encega. Soc una enamorada del cel i la Natura que m’agrada contemplar a tothora.

Escribint, davant l’ordinador, contemplo les oliveres que deixen entreveure el blau del cel i les seves ombres pulides. L’herba comença a cremar-se pel fred de la nit, ja que la temperatura oscila entre els 5º i els 20º de dia, si fa sol com avui dimecres, rera un dimarts fosc de pluja i humitat arreu.

Indiferència entre el què passa al món i potser a casa teva. Et preocupes d’aquells que poden necessitar el teu caliu i suport o mires cap a l’altra banda? La que et deixa sumit a la indiferència que el diccionari defineix com a no sentir admiració, ni afecte, ni rebuig per a res ni ningú.

És un vici que té molts adeptes. En espanyol tenen una frase que sempre m’ha cridat l’atenció: Vaya yo caliente y ríase la gente, que sí pot ser aplicable per recomanar a viure sense tenir en compte què pensaran de tu si dius determinades paraules o, vius sense pensar amb què diran, sempre i quan estiguis en pau amb tu i els que t’envolten.

No podem ser indiferents a les maldats que practiquen molts manaires del món, que obvien els pobres titllan-los de no ser capaços de treballar. Quan tothom tingui oportunitats per a preparar-se per la vida, quan els governs es preocupin de l’obligatorietat d’una bona educació bàsica- universitària gratuïta que els ajudarà a atendre la familia, ara tant desemparada, serà aleshores que els podran maltractar si no fan els seus deures. Segle XX1 i, encara no està a l’abast de tothom.

S’apropen dies especials, amb àpats i saraus de cost elevat entre els més potents per cridar l’atenció dels seus homònims quan molts no tindran ocasió de seure a taula i seguiran al ras esperant una almoina per poder menjar. Encara hi son a temps! Que expliquin que enguany la seva empresa ha reservat aquell cost per aliviar el patir de massa families.

I avui a la cuina de Resistència us recomano el pastís de formatge La viña

INGREDIENTS. 600 gr formatge Philadelphia, 180gr sucre, 4 ous, una cullerada Maizena, 300 ml de nata per a muntar (35% mat. grassa), freda de nevera.

Preescalfar el forn a 200º -sense ventilació-. Batre el formatge fins aconseguir massa homogènia. Afegir el sucre i batre 2-3 minuts. Afegir els ous d’un en un, la Maizena, la nata. Preparar un motllo de 20cm que cobrirem amb paper arrugat pel forn mullat i entrarem al forn 40/50 minuts.Un cop cuit, deixarem refredar dins el forn amb la porta oberta (unes 4 hores). Quan estigui a temperatura ambient l’entrerem a la nevera i li deixarem un dia. Treure’l una hora abans de portar a taula.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: