Les vendes de la loteria de Nadal creixen un 12% a Catalunya. Marc Guasch

  • Els catalans es gasten 382 milions, 49 de mitjana per habitant
  • El 2020 les vendes van caure un 7,6% amb 44 euros de mitjana per català
  • Només l’administració de la Bruixa d’Or posa a la venda 35 milions en dècims

A mi No em podia tocar, No tenia ni un dècim ni cap mena de particiapció.

 Loteries treu 20,6 milions de dècims a la venda a Catalunya
Loteries treu 20,6 milions de dècims a la venda a Catalunya

El Sorteig Extraordinari de Nadal es recupera de la pandèmia. A Catalunya les vendes han pujat enguany un 12,28%. Un fort increment que ha portat a una despesa per habitant de 49 euros, 5 més que l’any passat. 

Els catalans han gastat en total 382.111.220 euros aquest any. A Barcelona, les vendes han pujat un 9,58% -(46,95 euros per habitant) i a Girona un 19,58% (38,11 euros per habitant). A Lleida, les vendes han augmentat un 15,73% (103,36 euros per habitant), mentre que a Tarragona han pujat un 23,79% (45,74 euros per habitant). El Sorteig Extraordinari de Nadal ha facturat un total de 3.028 milions d’euros a tot l’Estat

A Catalunya Loteries i Apostes de l’Estat ha posat a la venda un total de 20.642.570 dècims de loteria del Sorteig Extraordinari de Nadal per valor de 412,8 milions d’euros. L’any passat els catalans van recuperar 290 milions dels 340 jugats, el que suposava només un 14,7% menys del gastat. La major part van correspondre a les 60 sèries venudes a l’administració ‘La Pastoreta’ de Reus.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: