Anònims. Granollers. Presentació del llibre il.lustrat: La isla

cartell la isla.jpg

La Isla
Quatre nens al cor de l’estiu.
Un bosc, i al seu interior, un altre bosc més espès, més dens, molt més verd. Un secret per a aquests nens. Aquest llibre és el descobriment del secret, que per a aquests quatre nens ja serà per sempre. Un cant a la bellesa salvatge. A l’atreviment. Una invitació a la llibertat.

Artur Scriabin
Va estudiar piano amb el mestre Pere Vallribera, i literatura yiddish amb la professora Golda van der Meer. Va viure anys decisius a Nova York. La música i l’escriptura són per a ell la llibertat més gran que coneix.
Enric Lax
Il·lustrador i professor, va estudiar Il·lustració a l’Escola Superior d’Art i Disseny Serra i Abella i, posteriorment, es va especialitzar en Il·lustració Editorial a l’Acadèmia de Belles Arts de Bolonya. Treballa i col·labora com a il·lustrador en diferents projectes editorials i gràfics, entre els quals trobem revistes, llibres i festivals. Després de hi ha algú? òpera prima com a autor i il·lustrador (Sd·edicions, 2019).

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: