Vacunes? No, gràcies!

M’agradaria saber com es troben els vacunats. Jo, arrepentida. Submissió total a qui? Res és igual per a mi, en dono fe a qui correspongui quan vulgui. M’arrepenteixo d’haver seguit recomanació d’algú que m’ho va indicarar, cosa que no sovintejo fer, si no em sembla addient. Inocular por, és el pitjor remei que existeix, però clar, es molt rendible, potser necessitaríem alguna explicació, en el meu cas de la Pfizer.

Ara tinc problemes afegits pels que m’urgeixen explicacions. A qui fer unes consultes? No és addient fer-ho des del meu Blog. Si és convenient, quan les tingui aclarides ho comentaré…Ens interessen a tots, petits, grans i vells.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: