Any nou 2022 vida nova?

Confiem que l’any que aviat iniciarem ens portarà un major benestar, pel que fa a salut i movilitat. Que s’endurà la maleïda Còvid 19 que ens manté aïllats de família i amics. Sempre els trobem a faltar però, quan com ara, fa tant temps que n’estem allunyats, conectats únicament via telèfon és molt dur, sobretot pels que som més grans i, ens urgeix, tenir los a prop ni al menys unes poques vegades l’any.

Farts d’ofegar-nos amb les maleïdes mascaretes amb les que, al menys jo encara no he aprés a respirar, volem ser lliures de caminar sense risc on sigui, sense la reprobació de les autoritats. Una gran majoria fem cas del que ordenen, no sortim com abans a passejar on i a l’hora que fos per compartir amb parents i amics, seure al voltant d’una taula per dinar o sopar i decidir què volem fer l’any que s’apropa sense limitacions.

Any Nou vida nova? Tant de bo sigui una vertadera realitat. Volem recuperar la vida i, de manera especial, a parents i amics.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: