S’acaba l’any 2021.

Confiem que el 2021 quan se’n vagi, a mitja nit, s’emporti lluny la maleïda Covid que ens té esfereïts, de manera especial als més grans. No poder compartir temps amb amics i parents és un sacrifici al qual volem posar fi. És un dels pitjors anys, pel que fa a mals records . Consti he viscut temps precaris de post guerra però, era més jove i no em repercutien tant.

Volem ser lliures, poder caminar i passejar amb amics, compartir taula amb qui ens vingui de gust, acabar amb les mascaretes que, al menys a mi m’ofeguen… Enyorem amics i parents molts dels quals no hem vist temps ha… Potser ni ens reconeixerem. Pel que ens hi va a tots, seguirem éssent prudents, no farem disbauxes, però SÍ ens abraçarem.

Desitjo que l’any que està a punt d’arribar, vingui carregat de bons propòsits i molta alegria d’aquella que s’encomana, a manera de pandèmia

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: