Avui fa molt fred

Malgrat que el sol ens ha acompanyat unes hores, el fred es deixa sentir més dur que mai aquest hivern. Jo que em sentia cofoia per les temperatures agradables, avui ha comencat el fred. M’acurrucaria en lluc calent i no em mouria. S’ha acabat el temps benigne i engeguem baixes temperatures, les adequades a gener. Sort que ha fet sol i fins després de dinar eren suporatables, ara ja no per a mi.

Sort que m´han acompanyat nets i besnets per sopar. Feia dies no ens veiem, han vingut a buscar el què els hi han deixat el Reis a casa nostra. Llarga sobretaula i tertúlia. El Guiu i la Lila han sopat extra.

Han sigut uns Reis rars, poca moguda de gent. El fred segueix viu!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: