Maleïda pandèmia!

Farts de romandre confinats, de no poder moure’t al teu albur. D’anar a passejar i fer les meves rutes especials cada dia, ara molt controlades. La por ens ofega, jo diria més que la pròpia mascareta a la que encara avui, passats molts mesos, no m’he adaptat.

Visc en un poble on camino més d’una hora i no solo trobar ningú però, la maleïda por, que s’han preocupat d’inocular-nos, fa mal, de manera especial als que, obedients, creiem les recomanacions. Quan toqui la Simfonia final no ens ho creure’m.

Som persistents amb la higiene quan entrem a casa del carrer, ens netejem les sabates per si han recollit quelcom que pot danyar. Malgrat intento fer vida normal em costa. No visc sola i no m’agradaria que, per culpa meva algú es contaminés.

Vam passar el dia de Reis Mags sense pena ni glòria. Per a mi és un dia esperat tot l’any.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: