Estem confinats des del dia 11 de març 2020

Com dèia Federico Mayor Zaragoza quan més gran és la tensió més gran és la capacitat d’inventar. Ho recordaba un dia arran d’aquella organització de persones que van escriure una carta, a les Nacions Unides dient Nosaltres els pobles hem decidit evitar l’horror de les guerres amb responsabilitat intergeneracional. Mai més guerra permanent.

La UNESCO, que es va constitur poc després. proclamava ni genocidi, ni tortures ni exterminis. Però, com fer-ho? Anem a rebre cada día a l’albada, i, no olidem que cada persona és capaç d’inventar, crear, Que el futur només el dibuixem i posem en ordre nosaltres, les persones amb confiança i bon fer,

És el que necessitem avui, gener de l’any 2022 quan la nostra guerra és la Covid-19 a la que hem de plantar cara amb rigor i confiança. Demostrem-li que la la volem lluny on no hi hagi vida ni pugui fer mal a ningú. Que aquells que se l’han treta de la màniga ho reconeguin i donguin explicacions als afectats.

Ningú mereix ser captiu ni malviure de la por, aviat farà dos anys.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: