Ens queda molt per veure…

No sé si soc jo el problema però, cada dia que passa descobreixo que em queda molt a veure…El que no no se n’adona, és que no existeix. Vivim moments dificultosos per a tothom, la vida i les maneres de viure-la ha fet un gir de molts graus i, no pas a be.

Durant molts anys hem abusat de la Naturalesa sense pensar que, si no frenem, se n’anirà tot en orris. De la candidesa d’uns pocs i la preponderància de massa que s’han aprofitat, com sempre, d’allò que ens pertany a tots.

Tot costa més que fa uns anys, mentre que, les possibilitats d’una gran majoría han minvat, han perdut poder adqusisitiu i, si no calcules, arribaran temps dificils per a nosaltres, el poble senzill. Caldrà com en temps no llunyans, un hortet on cultivar l’imprescindible.

S’han acabat les disbauxes, els abusos en la quotidianitat. Caldrà renovar noves maners de compartir el temps, a compartir amb parents i amics les nostres il-lisuions i esperances. Confiem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: