Recuperem la vida!

Costa seguir enyorant recuperar la vida. Qui ens ho havia de dir! Pensàvem tenir-ho tot però, sense salut, res és igual. Maleïda Covid 19 que ens manté esparverats, de manera especial als més grans. La por és el principal enemic que tenim els mortals i, No existeix medicació!

Enyorem la llibertat de sortir, trobar-nos amb parents i amics, parlar del be i del mal, del què tenim i d’allò que voldríem que fos. Intentem que les muntanyes de por s’esvaeixin i la normalitat ens acompanyi ben aviat. Maleïda por que ens està robant la quotidianitat!

Sort que tots tenim alguna dèria, escriure-llegir-escoltar música però, com sempre, no és el mateix fer-ho sol que amb companyia d’algú que estimes i coincideixes. Arriba un moment que diries que hem perdut l’oremus com dien abans, en aquestes ocasions.

Enyoro anar al cine, a teatre, a un concert. A caminar per Granollers o a La Garriga, trobar amics per fer una cervesa o un café. Ara, poc recomanable, menys si tens determinada edat. Fin quan em demano com deu fer la majoria de persones?

Personalment penso que la Covid ha vingut per quedar se. Haurem d’aprendre a viure amb… Recordo quan rera la guerra civil el tifus feia estralls i que, sortosament, l’hem superat. Quan guanyem a la Covid, vindrà altra malura, que ningú és capaç d’endevinar quina serà… De saber-ho, ja la tractarien des d’ara.

Cap sabi pot anticipar se a la seva arribada a no ser que sigui l’inoculador, que, potser, també existeix i prepara fàrmacs per atacar-lo. Malpenso? No! Crec que he posat el dit a la llaga, em consta.

Dificil d’improvitzar tanta medicació si no saben què arribarà… Temps al temps. Els mentiders tard o d’hora es delaten i es posen de peus a la galleda com és diur vulgarment.

I Avui a la cuina de resistència Xocolata desfeta per berenar, amb torrades. Quan fa fred hi ha menges que son més celebrades que d’altres. Per a mi la xocolata desfeta és menja d’àngels. No em considero àngel però si, amant de la xocolata, sempre, Nestlé postres

INGREDIENTS Una rajola de xocolata Nestlé postres. Aigua.

Desferem amb aigua la xocolata a foc suau tallada a trocets. No deixem de remenar per tal no posar-hi més aigua del compte. Quan estigui defeta, hi afegirem un tros de mantega i remenarem de nou. Prepararem les torrades que untarem amb mantega per sucar-les a la xocolata. Us asseguro que, si tenieu fred, us passarà de cop.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: