Tardor exquisida

Sempre dic que m’agrada l’estiu, la calor, No, el fred. Enguany hi afegiria la tardor per la seva exquisida bonança, sense dèries de malt temps, de fred. Llàstima que la claror sigui tant curta… Enguany ha estat, al menys fins ara, sense grans enrenous i, tant de bo persisteixi. Postes de sol exquisides! M’esborrona el fred…

Fred que sumat a la Covid -19 ens ho farà passar malament. Ens delim per trobar-nos amb amics i parents abraçar-nos, xerrar, explicar-nos les experiències viscudes. Els temors i les recances de no poder ajudar a segons qui, que potser ho necessita.

Costa imaginar com i on s’han arrecerat els sense sostre i. com ho estan vivint. M’esborrona només pensar-ho! Confio que els diferents Municipis s’hagin preocupat de d’aixoplugar-los. Cases buides no en falten arreu…

.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: