Ganes de recuperar la normalitat

En aquest món tot té un inici i un final. Avui gener 2022, tots desitgem que s’acabi la Covid 19 i la vida recuperi la normalitat. Estic convençuda que a partir d’ara, tot serà diferent. L’experiència -al menys a mi- ens ha demostrat que hi ha coses que hem de modificar si volem seguir dempeus.

La higiene ha de ser prioritària. Els que com jo ja hem viscut altres pandèmies -recordo la tuberculosi i el tifus de postguerra- quan res era fàcil, que la higiene va jugar paper notori. Cal també evitar contactes amb persones afectades.

No assistir a llocs multitudinaris, mantenir distància entre la gent, bona higiene a l’entrar i sortir de casa, no deixar d’utilitzar les mascaretes, per molt que ens empipin. Em costa suportarla. Tinc la sensació d’ofeg i no la resisteixo gaire estona.

Llàstima que el fred m’atueix i, no puc anar a caminar si no és quan fa sol. Es fa fosc massa aviat i, si no surts mentre hi ha sol, millor confiar que serà millor esperar demà.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: