Ara, quan res és fàcil

És el moment de demostrar qui som, què volem, per on NO passarem mai!

Els joves ho tenen més fàcil mentre que nosltres, els més grans, ens urgeix trobar-nos amb parents i amics, compartir com sempre els nostres pensaments, les nostres esperances. Ara, ho tenim vetat. No vol dir que tothom faci la bondat necessària pero, intentem no posar-nos en risc ni fer aquelles coses que el poden implicar.

Costa romandre aïllats, no trobar-nos amb els que estimem, en un intent de no vulnerar la salut de ningú. Pots anar a passejar on no trobaràs ningú però, és complicat fer-ho per ciutats grans on els carrers i places segueixen curulls de gent amb ganes d’abraçar-se. Penso que s’hi han sumat els que mai, abans, eren addictes a les abraçades.

Ni que sigui via telemàtica estiguem al corrent de com estàn, saber si necessiten ajut. Enyorem cares i veus, petons i mirades. Sempre ho he tingut en compte però ara, gener 2022 em fallen. Confiem que s’acabi aquest malson i puguem retrobar-nos sans i estalvis per a festejar la vida que, es diria que, envejosa, sovint ens vol fer fora.

NO ho permetrem! Lluitarem contra la Covid i les seves males intencions! Guanyarem la vida si no perdem l’esperança.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: