Dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i Policies Locals del Vallès Oriental per evitar les concentracions massives de vehicles i els actes incívics a la comarca

La finalitat de l’operatiu era prevenir les concentracions il·legals massives de vehicles i persones i per millorar la sensació de seguretat a la zona les nits del cap de setmana. El balanç del dispositiu és que s’han controlat més de 200 vehicles i s’han denunciat 42 persones per infraccions de trànsit
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers amb agents de la Unitat de Drons, de Trànsit i efectius d’ordre públic dels Mossos d’Esquadra,  en coordinació amb les Policies Locals de diversos municipis del Vallès Oriental com Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles, l’Ametlla del Vallès, la Garriga, Llinars del Vallès, Montornès, Lliçà d’Amunt, Cardedeu i Santa Maria de Palautordera, han dut a terme un dispositiu conjunt en municipis de la comarca a conseqüència d’un increment de concentracions il·legals i massives de vehicles detectades especialment les matinades del caps de setmana. 
L’operatiu policial conjunt ha consistit en el control d’accessos als polígons industrials i de mobilitat a les vies principals i secundàries dels municipis de Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles, l’Ametlla del Vallès, la Garriga, Llinars del Vallès, Montornès, Lliçà d’Amunt, Cardedeu i Santa Maria de Palautordera. 
En aquesta zona ha estat freqüent l’incompliment de la normativa de trànsit, especialment pel que fa a concentracions nocturnes de diversos  vehicles, la infracció de les ordenances municipals de civisme dels diversos ajuntaments amb consum de begudes alcohòliques a la via pública a més d’alguns actes d’incivisme que han provocat molèsties veïnals. Tot això s’ha produït  en un context d’incompliment de les mesures sanitàries vigents pel que fa a la contenció del covid. 
La coordinació entre els cossos policials ha estat determinant i el dispositiu ofereix el següent balanç: – 200 vehicles controlats- 42 denúncies per infraccions a la normativa de trànsit (no disposar de la ITV en vigor, plaques de matrícula tapades, manca de llums, documentació  de vehicles, conductor sense carnet, etc…)-
Una persona denunciada per alcoholèmia positiva penal amb immobilització del vehicle- Dues denúncies per consum o tinença de substàncies estupefaents- Una denúncia per tinença d’armes 
Àrea de Comunicació Granollers. 30 de desembre de 2022

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: