NOVETAT ‘Prop de les vies’

M’ha cridat l’atenció…Veurem!

Arriba una novel·la ambientada a la Rússia pre-revolucionària on una nena observa tot el que passa al voltant seu i espera amb ànsia i amb entusiasme el gran canvi que truca a la seva porta.
 
La Sasha, de deu anys, mira cada dia per la finestra les vies del tren; unes vies que marxen lluny i porten cap a una nova vida. La Pinyoleta, tal com li diu el seu pare, busca resposta a una pila de preguntes. Qui li resoldrà els dubtes? La seva mare no té gaire paciència per explicar-li les coses.

La seva única esperança és el seu pare, que sempre l’escolta amb atenció i, en el poc temps lliure que té, li explica tot allò que ella desitja saber. El Sèsam, tal com li diu la seva filla, és un metge que no distingeix entre pobres i rics, entre russos i polonesos o jueus.

Amb aquests valors creix la Sasha a la Rússia prerevolucionària, aconseguint alçar-se contra la injustícia i aprenent què vol dir ser un heroi. Observa tot el que passa al voltant seu i espera amb ànsia i amb entusiasme el gran canvi que truca a la seva porta.
  Alki Zei (1925-2020) és una escriptora grega que va viure exiliada la Unió Soviètica i a França. Ha rebut nombrosos reconeixements per la seva obra, com la Creu d’Or de l’Orde d’Honor de Grècia i el títol de Comanadora de l’Orde de les Arts i les Lletres de França.
Tigre de Paper | Edicions
Tigre de Paper és una editorial nascuda el 2011 a Manresa i impulsada per la cooperativa Cultura21. Hem publicat més d’un centenar d’obres, que contribueixen a desenvolupar el pensament crític, a teixir identitat col·lectiva i a enriquir l’àmbit literari en llengua catalana. Formem part de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i de Llegir en Català.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: