Papers i més papers

Tot necessita paperassa. Res és fàcil. Ens hem complicat la vida, no és estrany que la pandèmia faci mal, tothom va estressat i, em demano per què? La vida hauria de ser senzilla, si no ens la volguéssim complicar, sense disbauxes. Mai les he fet ni, he permès que, a casa meva, amb una llarga família, ningú les fes al menys quan estàvem junts a casa. Consti que MAI en vaig tenir recança.

Fastigueja que necessitis permisos i pagaments per coses, que haurien d’estar a l’abast de tothom -tenint en compte els impostos que paguem-. Sovint hem de deixar quelcom que ens agradaria poder fer… No em queixo, d’altres estan pitjor.

Viure endreçat és, cada vegada més complicat. Només ens hi faltava la pandèmia per acabar-ho d’adobar. Tenim ganes de recuperar la vida senzilla prop de parents i amics, ara complicada. Sort que tots tenim alguna dèria que intentem dur a la pràctica: sense papers ni permisos…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: