Temps especial, no de febrer

Temps no pas de febrer, ens ajuda a suportar els aïllaments. Llàstima que ens ha abandonat la pluja i suposaràn temps difícils. Sense aigua no hi ha vida. Les temperatures inhabituals ens estalvien calefacció, costat positiu. No ens deixen triar. El dia que plogui ho celebrarem!

Si vas a passejar has de preveure poca roba, ni un bri d’aire. On anem? Abans recordo febrer com un més descontrolat pel fred i mal temps. Com serà l’estiu? El desordre horari que suposa ho dificulta tot, treball, vestitimenta, horaris. No cal dir que tots els costums diaris

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: