Farts de confinaments

Penso que ens estan prenen el pel. Ens volen quiets, muts, cecs, amagats no fos cas… Ens inoculen la por no importa el tema que sigui, sovint rebuscat, de manera preferencial als més grans. Alguns polítics volen recuperar vells temps i, malauradament, son pocs els que ens ajuden a mantenir esperança en el futur.

Jo, si la por m’hagués atacat, anys ha hauria desaparegut. Motius no me n’han faltat, imagino que igual que a tothom. Com repeteix un bon amic, de forma sovintejada: tú, tu has buscat…. Recordem-ho quan anem a votar.

Uns per vells, altres per salut delicada, algunss per rics, d’altres per pobres. Saben com arribar a uns i altres. Maleïts siguin. Consti que no vull cap mal a ningú simplement desitjo caiguin en el seu propi parany: Por de perdre prebenses.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: