Ha canviat el temps

Acostumats fins ara a temperatures fora el que sería habitual, avui diumenge, 13 de febrer 2022, els termòmetres han baixat, fresqueja i el sol fa el ronso. Mig amagat, no gosa treure el cap. A més a més el matí feia ventet que no ajudava a sentir-se còmode. Cap vista possible des de Puiggraciós com estem acostumats.

La primavera de cop s’ha esvaït no ha arribat encara però, fins ara l’hem tinguda i desitgem recuperar-la. Sí comença a ser urgent la pluja, ja que embssaments, rius i rierols estan sota mínims, amb poc cabdal i cal refer-los. Tot està modificat, també les estacions de l’any que no compleixen les seves rutines. Nosaltres, mai sabem com vestir-nos si de primavera o d’hivern que és on som en aquests moments.

A mig matíím’arriben provisions de verdures del pagés que cada setmana ens proveeix. Quina sort tenim! No te res a veure amb allò que, massegat, sols trobar en algunes botigues.

Dinar de família ben acompanyada, i passejada posterior com cada dia. Fresqueja, avui abrigada adhuc per caminar he necessitat l’anorak.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: