Dia de família

Avui dimecres 16 d’abril de 2022, dia especial. Hem conviscut i dinat amb família, després de temps ha no fer-ho per culpa de la maleïda pandèmia. Ho trobava a faltar… No és el mateix escoltar les seves veus per telèfon que, poder-los abraçar, compartir taula i llarga tertúlia amb els que estimes i que la Covid-19, envejosa, ens n’ha mantingut aïllats.

Uns i altres per culpa de l’edat, es tracta de fills-avis-nets. Com hem crescut tots! Es pot senyalar la trobada per dinar com una festa, al menys per a mi, rera llarg i sostingut confinament. Confiem doncs recuperar ben aviat l’enyorada normalitat per tal que els encontres puguin repetir-se amb la freqüència d’abans d’aquesta malastruga que costa foragitar.

Gràcies a tots, us estimo. Necessito sentir-vos a prop.  Data per recordar.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: