Ens volen controlats

A partir del temor, -de manera especial pel que fa als més grans-, ens inoculen la por. Ens insten a fer allò que volen els que manen: compra, gasta, sigues més que el veí…. Volen sumir a l’oblit, als que fan-fem nosa, per exigir drets, instant a la protesta. Després de la dictadura franquista alguns, entre els que em compto, ens vam creure que tot aniria pel bon camí mentre que, alguns, l’han aprofitat induint a persones i pobles a un viure que no és normal.

Volem el món dels ciutadans, no el del mercat i l’economia que insten només a la despespesa-disbauxa, no al món dels sers humans tots que volem conviure amb dignitat sense diferències. Imagineu un TOT PER A TOTS?

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: