Papers i, més papers…

Avui, S XXII és complicat viure sense l’enrenou de papers i més papers: permisos, autoritzacions, fes de vida, de residència, de salut, de baixa d’un vehicle… Tot té un cost i, a la majoria ens costa obtenir-los; has d’anar a recollir-los on correspongui, hora prèvia reservada, alguns amb cost. Quan et fas gran i no depens únicament de tu, tot es complica. Maleïda paperassa! M’agradaria recuperar la vida sossegada que vivíem abans de crear-nos tantes necessitats, quan sorties al carrer i trobaves a la gent, xerraves, sabíem què passava als nostres pobles i ciutats. Ara, tot és misteriós, reservat, com si la gent tingués por de que li robéssis alguna idèa que te en projecte.

Massa persones que vien del cuento i n’arrosseguen a d’altres amb afany de lucre. La vida no és aixó, és treballar per seguir endavant siguis on siguis. Així he fet sempre, mai defugint responsabilitats. Hi som perquè hi volem ser i formar part del col-lectiu del poble que ens acull fa ja molts anys!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: