Temps de febrer inusual…

Ahir i avui fa un temps que no sap què fer, va a la deriva, com nosaltres . Ni plou ni fa sol, ni fred ni calor, com pertocaria a un 26 de febrer, de ple hivern. La Naturalesa està desgabellada, què deu reclamar?

Estic segura que ens vol recordar que la tinguem present, que no fem estralls, que pot enutjar-se, i fer-nos patir, encara, d’alguna malvestat. Va començar el 21 de desembre i s’acabará el 20 de març. És l’estació més curta de l’any. I pel que fa al més de març, les nostres iaies deien sempre: març-marçot porta la vella al clot i, a la jove, si pot

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: