Segueix la bonança

Pel que fa al temps, avui es diria que de primavera, bo per caminar, molta gent al carrer. Diumenge de Carnaval, imagino que moltes activitats arreu. A l’Ametlla del Vallès, Carnaval és, des de sempre, festa grossa, seguida per tot el poble.

Nens disfressats acompanyats de pares-avis i molts, com jo, caminant badoquejant per a rememorar aquesta data, esperada quan érem petits. Veure el Rei del Carnaval, i el posterior enterro de la sardina, eren dies que enyoràvem, tot l’any, quan res era fàcil com ara.

Molta gent arreu de carrers i places, inusual al nostre poble, sempre buit de personal. Bona caminada, per agafar gana pel sopar. Trucades amb amics i parents, com cada vespre, concretant encontres per la setmana. M’agradaria que la temperatura seguis com ara, tot l’any: per abrigar se el vespre, per oblidar-se de la calefacció durant el dia.

La foto, té més de 75 anys, amb els meus germans jo la més gran, al banc de casa meva, a l’entrada de l’Hostal de El Pont de Vilomara

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: