Dones…

Si el món fos manat per dones d’altra manera aniríem! Dones com cal, amb sentit comú sense massa títols que sovint les capgiren com si fossin mitjons. Les guerres desapareixerien de la terra, seríem còmplices d’un nou món i d’una nova manera de viure i actuar, pensant amb el be comú com a prioritat per a tothom: petits i grans, joves i vells, rics i pobres, ningú en quedaria indemne.

Estem davant d’una possible guerra que, cas de que engegui, pot acabar amb la vida sobre la terra, sense que ningú se n’escapi. És això el què volem? No crec que la majoria pensi així. Som molts els que gaudim de la vida sense pretensions prop dels que estimem, que ens sentim feliços quan sabem que ells també ho son.

Pensar en una lluita armada, de la categoria que seria la que si no ens mobilitzem en contra, de forma ràpida, pot engegar la màquina dels trons letals que ningú podrà detenir. La fi del món?

Sembla increïble que existeixin sers malignes com els que volen sortir a la història de la humanitat com els que l’any 2022, quan rera una maleïda i provocada pandèmia -algun dia n’hauríem de parlar seriosament i exigir explicacions a molts responsables-, la civilització i la ciutadania van viure la simfonia final sense que ningú toqués música ni ho celebrés.

Unes poques mans alienes d’esperit maligne, van engegar-ho -potser per a xulejar i i no van ser capaços de d’aturar-ho quan van adonar se que, també ells sucumbirien  allà n es trobaven, potser de vacances, potser amb la família, potser amb els seus-seves amants, potser sols i tristos confiant que, algú faria cas del sentit comú i el seny i aturaria aquell gran desastre final de la vida sobre la terra.

Volem viure, volem seguir prop dels que estimem, volem ser feliços i ajudar a tothom a ser-ho. Volem ser, plegats, un cos que freni totes les bogeries que, alguns forassenyats estan intentant. Per què no actuen els que han de fer-ho? Tenen por de perdre la moma amb totes les prebendes? Senyors polítics, per favor, activeu vos ja… o no hi sereu a temps!

Si les dones manessin, NO permetrien que uns sense ànima ni cor, juguessin a cara o creu amb el futur de la HUMANITAT.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: