En la mort de Jaume Galobart i Duran. El 9 Nou

Jaume Galobart i Duran, metge i impressor de Santa Eulàlia, ha mort la matinada d’aquest divendres als 68 anys edat. Galobart va estudiar medicina i va exercir de metge durant un temps tot i que es va dedicar principalmet a la impremta familiar que havia fundat el seu pare.

Galobart ha estat molt vinculat a la vida social de Santa Eulàlia amb l’impuls de la coral, del teatre al casal parroquial i de la festa major. Era un gran aficionat a l’excursionisme.

També ha estar molt vinculat amb la parròquia de Santa Eulàlia on va col·laborar amb la catequesi, les celebracions litúrgiques i l’acompanyament de joves i gent gran. A més, va tenir una estreta vinculació amb el santuari de Puiggraciós.

Galobart va ocupar diversos càrrecs a nivell eclesial: conciliari del Moviment de Joves Cristians de Comarques (JARC) i del Moviment Cristià de Joves (MCJ). També va col·laborar a la Delegació de Joventut de l’arquebisbat de Barcelona i amb Ràdio Estel, on havia participat en les retransmissions de les celebracions.

Amb la nova diòcesi de Terrassa, va ser Delegat episcopal per al Catecumenat des de l’any 2005 i Delegat episcopal d’Apostolat Seglar des de l’any 2015. Des de l’any 2009, ha estat secretari del Consell Pastoral Diocesà.

La capella ardent de Galobart s’instal·larà diumenge al Tanatori de Granollers. Les exèquies es faran dilluns a les 10 del matí a la parròquia de Santa Eulàlia. Seran presidides pel bisbe de Terrassa, Salvador Cristau.

Es dona la coincidència que la mare de Galobart, Carme Duran Bonet, va morir aquest mateix dimecres als 96 anys d’edat.

Bisbat de TerrassaJaume Galobart i Durannecrològiquesobituari

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: