La pluja NO sap ploure

Fa tant temps que no l’hem vista caure com cal per a saciar la terra, camps i sembrats; per revifar rius, rieres i rierols, aigua que necessitem per a la vida, per saciar la sed, moure màquines i donar feina. Per netejar boscos i sembrats, per a rentar-nos i tenir netes les nostres estances.

Tenim clar que sense aigua la vida a la terra desapareixaria i, sovint penso, que aquest serà el final d’aquesta història que, plegats hem i estem dibuixant i, n´hi ha massa, que s´ho prenen amb massa afanys de lucre. NO!!! L’aigua ens pertany a tots. Siguem moderats, no la malversem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: